ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

حمله توئیتری ترامپ به زنان دموکرات کنگره: به کشور خودتان برگردید

ترامپ در ادامه حملاتش به نمایندگان منتقد در کنگره، آن‌ها را غیرآمریکایی خواند و گفت آن‌ها باید به «کشورشان» بازگردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 14
کد خبر: ۱۶۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه در اظهاراتی نژادپرستانه، نمایندگان دموکرات را غیرآمریکایی خواند و گفت آن‌ها باید به کشورهایشان بازگردند.

او در پیام توئیتری خود نوشت: «جالب است زنان دموکرات ترقی‌خواه کنگره را ببینید که اصالتاً از کشورهایی آمده‌اند که دولت‌هایشان فاجعه کامل و تمام عیار هستند، بدترین و فاسدترین و بی‌کفایت‌ترین در هرکجای دنیا هستند (اگر اصلاً دولتی در حال کار داشته باشند)، اکنون با صدای بلند و خشنی به مردم آمریکا، بزرگ‌ترین و قدرتمندترین کشور ملت روی زمین می‌گویند که چطور دولت باید اداره شود».

 

ترامپ در ادامه توئیت طولانی خود نوشت: «چرا آن‌ها مکان‌هایی که از آن آمده‌اند برنمی‌گردند و به ترمیم مکان‌های کاملاً از هم گسیخته و آلوده به جرم کمک نمی‌کنند. سپس برگردند و به ما نشان دهند چگونه این کار را باید انجام داد. این مکان‌ها به‌شدت به کمک شما نیاز دارند. شما نمی‌توانید به قدر کافی سریع بروید. مطمئن هستم نانسی پلوسی بسیار خوشحال خواهد شد که ترتیبات سفر مجانی شما را فراهم کند».

 

او در توئیت خود به فرد خاصی اشاره نکرد اما چند روز پیش، «الکساندریا اوکازیو کورتز» و «ایلهان عمر» دو زن رنگین‌پوست نماینده کنگره را مورد حمله کلامی قرار داد و گفت حتی نمی‌داند آن‌ها از چه کشورهایی آمده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار